Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie)

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie) is one of the most popular of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes yummy. Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie) is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie) using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Une bonne tarte aromatique avec des notes de cannelle et de zestes de citron, une garniture aigre-douce très généreuse le tout enveloppé dans une pâte sucrée friable avec un dessus en treillis
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie):
- 400 grs Farine
- 275 Beurre froid
- 65 grs Sucre semoule
- 50 ml (1/4 verre) Eau glacée
- 1/2 C café Sel
- Garniture:
- 750 grs Pommes
- 25 grs Beurre
- 30 grs Sucre roux + 30 grs Sucre semoule
- 01 C café Cannelle
- Zestes et Jus d'un Citron
- Décor
- 01 Jaune d'oeuf + 01 C café Crème liquide
- Sucre glace pour saupoudrer
Instructions to make to make Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie)
- Commençons d'abord par préparer la pâte sucrée: Dans un grand saladier, ajoutez la farine, le sucre et le sel...Mélangez
** Ajoutez le beurre froid coupé en morceaux et malaxez avec vos mains jusqu'à l'obtention d'un mélange friable


- * Ajoutez graduellement l'eau glacé et mélangez jusqu'à l'obtention d'une pâte non collante
** Formez une boule et l'aplatir légèrement...Filmez et laissez reposer 01 heure au frais


- Préparons la garniture :
** Épluchez, épépinez et tranchez les pommes en morceaux puis mélangez-les avec le jus de citron
** Dans une grande poêle faites fondre le beurre à feu moyen élevé, ajoutez les 02 sucre et laissez légèrement caraméliser
** Ajoutez les pommes et laissez cuire jusqu'à ce qu'elles soient tendres en remuant constamment


- * Ajoutez la cannelle en poudre et le zeste de citron et remuez....Réservez


- Divisez la pâte en 2/3 // 1/3
** Abaissez les 2/3 de la pâte sur une épaisseur de 05 mm et placez-la dans un moule à tarte amovible et pressez doucement contre le fond et les côtés et piquez le fond avec une fourchette


- * Abaissez le 1/3 restant de la pâte et coupez-la en lanière pour former le treillis

- * Ajoutez la garniture sur la pâte, lissez la surface et parsemez de sucre roux...Ajoutez quelques noix de beurre
** Construisez le dessus de pâte en treillis (grille)...Coupez la pâte qui dépasse sur les bords et soigneusement pressez le haut et le bas de la pâte ensemble


- * Badigeonnez le treillis d'une dorure à l’œuf (en battant le jaune d’œuf avec la cuillère de crème liquide)
** Enfournez et laissez cuire à 180°c jusqu'à ce que la tarte soit dorée

- * Placez la tarte dans un plat de service et saupoudrez le dessus de sucre glace


- Bon Appétit
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you want to serve a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. As for basic cooking abilities for newbies you don't require to learn them yet only if you understand some easy food preparation strategies.
This isn't a total guide to quick and also simple lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Tarte aux pommes américaine (American Apple Pie). Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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